Efji.se

En blogg om film och serier

Tecknad och animerad film

Skönheten och odjuret

Förlåt bloggen, jag hade glömt bort dig. Men var inte ledsen, nu är jag tillbaka! 

Jag älskar verkligen animerad och tecknad film. På sista tiden har jag verkligen nördat ner mig i gamla Disneyfilmer och det är helt underbart! Min favorit är Skönheten och Odjuret. Jag har säkert sett den minst 20 gånger. Den är så himla vacker och har ett så bra budskap, nämligen att utseendet inte spelar någon roll och att det är insidan som räknas. Som att alla inte redan sett filmen haha! Sen är ju alla små möbler som kommer till liv helt underbara och söta, Lumiére, ljusstaken är bara bäst.

En annan sak som är heelt underbar med filmen är musiken. Jag tycker att Tommy Körbergs och Sofia Källgrens version av titelsången är så mycket bättre än den engelska. Annars tycker jag alltid att de engelska versionerna är mycket bättre. Eller kanske att Frost är bättre på svenska också nu när jag tänker efter men annars är det engelska som gäller. 

https://www.youtube.com/watch?v=utr1CXUEZs0

Ikväll ska jag titta på någon annan gammal goding. jag har inte bestämt vilken det blir riktigt än, det står mellan Snövit och Askungen. Haha, vilka lyxproblem jag har! Ta hand om er

Puss / Felicia

 

 

6 jun 2016