Efji.se

En blogg om film och serier

Håll koll på serierna

Fick mycket fin respons för mitt förra inlägg, om hur jag håller koll på vilka filmer som har biopremiär under den närmsta tiden, så därför tänkte jag komma med ett nytt tips, nämligen hur man håller koll på sina serier.

För det här med att komma ihåg vilket avsnitt man är på i varje serie verkar ju vara som ett omöjligt projekt och inte minst ett heltidsprojekt för mig som följer så många serier.

JAg vet inte hur många gånger jag har sett om samma gamla avsnitt för att i mitten inse att jag redan har sett det här, eller hur många serier jag slutat kolla på bara för att jag inte har en aning om vart jag är någonstans, och inte orkar leta upp det heller.

På t.ex. Netflix är det bra med funktionen där man kan se vad man senast har tittat på, men om man inte kollar på sitt Netflix konto eller via någon annan site som inte har den funktionen, är man körd.

Men inte längre, för jag har lösningen i form av en app. Appen heter Tv show tracker. Där kan man lägga in sina favoritserier, bocka för vilket avsnitt man är på, så kan man dels hålla koll på vilket avsnitt man är på, dels när nya avsnitt släpps!

/sc.jpg

/Felicia

25 okt 2017